Viac info" />

Ochrana osobných údajov

OBOZNÁMENIE DOTKNUTEJ OSOBY O SPRACOVANÍ OSOBNÝCH ÚDAJOV

podľa článkov 13. a14. Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady  (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej len „Nariadenie“)

I. NÁZOV INFORMAČNÉHO SYSTÉMU OSOBNÝCH ÚDAJOV

Kontaktný formulár – elektronicky (pri BP nutné oznámenie)

II. ÚDAJE O PREVÁDZKOVATEĽOVI

  • Názov prevádzkovateľa: TRANSSERVICE, S.R.O.
  • Identifikačné číslo organizácie (IČO): 36269778
  • Obec a PSČ: SLÁDKOVIČOVO 925 21
  • Ulica a číslo: Z. Kodálya 1423/23
  • Štát: Slovenská republika
  • Právna forma: Spoločnosť s ručením obmedzeným
  • Štatutárny orgán prevádzkovateľa (alebo osoba oprávnená konať v jeho mene): Ing. Katarína Vinceová – konateľ

III. ÚDAJE O INFORMAČNOM SYSTÉME OSOBNÝCH ÚDAJOV

  • Účel spracúvania osobných údajov: Evidencia klientov prostredníctvom webového kontaktného formulára, za účelom zaslania odpovede na položenú otázku
  • Právny základ spracúvania osobných údajov:  a)  Súhlas so spracovaním osobných údajov
  • Okruh dotknutých osôb: a)  klienti
  • Zoznam osobných údajov (alebo rozsah): meno, priezvisko, email, bydlisko, telefónne číslo

IV. POSKYTOVANI OSOBNÝCH ÚDAJOV

  • TRETIE STRANY – Právny základ:
  • PRÍJEMCOVIA – Právny základ:
  • SPROSTREDKOVATELIA – Právny základ:
    •  – Zmluva
  • PRENOS OSOBNÝCH ÚDAJOV – Právny základ:

V. DOBA UCHOVÁVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

VI. PRÁVA DOTKNUTEJ OSOBY:

  • Právo požadovať prístup k svojim osobným údajom
  • Právo na opravu osobných údajov
  • Právo na vymazanie osobných údajov
  • Právo na obmedzenie spracúvania osobných údajov
  • Právo namietať proti spracúvaniu osobných údajov
  • Právo na prenos svojich osobných údajov
  • Právo podať sťažnosť dozornému orgánu, t.j. Úradu na ochranu osobných údajov SR

Uvedené práva dotknutej osoby sú bližšie špecifikované v článkoch 15 až 21 Nariadenia. Dotknutá osoba si uvedené práva uplatňuje v súlade s Nariadením a ďalšími príslušnými právnymi predpismi. Voči prevádzkovateľovi si dotknutá osoba môže svoje práva uplatniť prostredníctvom písomnej žiadosti alebo elektronickými prostriedkami. V prípade, že dotknutá osoba požiada o ústne poskytnutie informácií, informácie sa môžu takto poskytnúť za predpokladu, že dotknutá osoba preukázala svoju totožnosť.